ria_ahmad1 / Shutterstock

ria_ahmad1 / Shutterstock

Internationale Dag van het Sarcasme echt weer een supergroot succes

De Internationale Dag van het Sarcasme is ook dit jaar echt weer een supergroot succes. Morgen, 24 juni, op een stralende dag met fantastische temperaturen, vieren we het sarcasme. Niet alleen in Nederland, maar over deze hele mooie aardbol. Chapeau. Applausje en een dikke pluim voor de organisatie.

Bedenker van de Internationale Dag van het Sarcasme, Josefine van Dijk, is superenthousiast over het vieren van het sarcasme. “Wauw, wat een bijzondere dag, en wat ongelofelijk leuk om mee te maken. Om al de inzet van al deze mensen te zien, verwarmt mijn hart: slingers ophangen, folders door brievenbussen gooien, dat had ik in mijn eentje nooit gekund. Ik heb hier heel het afgelopen jaar naar uit gekeken, en heb een taart gebakken om dit te vieren. Ik kan niet wachten om het volgend jaar weer te organiseren. Super.”

Er staan vandaag allemaal leuke en vooral originele activiteiten op het programma. In het schitterende Terneuzen is er bijvoorbeeld een markt. De middenstand en het verenigingsleven hebben kosten noch moeite gespaard om allerlei leuke en lekkere producten aan te bieden. In Hoogveen zijn wedstrijden waarin kinderen kunnen laten zien hoe mooi ze muziek kunnen maken en in Amsterdam pakken ze ongetwijfeld flink uit want dat doen ze daar eigenlijk altijd.

De dag van het sarcasme heeft een rijke geschiedenis: al sinds 2017 wordt het elk jaar georganiseerd. De afgelopen twee jaar kon het festijn helaas niet doorgaan wegens corona. Dat belooft de dag dit jaar extra veel glans te geven. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *