StudioSpeld, Shutterstock/ Antonio Guillem

Handig voor tijdens deze hitte: een afritshoofd

Deze snikhete dagen is iedere vorm van verkoeling welkom. Daarom kan een handig afritshoofd goed van pas komen. Met een handige rits kun je je hoofd eraf ritsen op de momenten dat het warm is, en hem weer aanritsen als het ’s avonds weer wat afkoelt.

Jeroen (43) zweert bij het afritshoofd: “Ik gebruik hem al twintig jaar. Het scheelt je een hoop zweet op je voorhoofd kan ik je zeggen. Mijn kinderen lachen me altijd uit als ik er weer een draag, maar ik laat me daar niet door weerhouden hoor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn echter bij beide mogelijkheden enkele voor de hand liggende nadelen, die de lezers en de beide redacteuren zelf wel kunnen bedenken.

gravatar

Heer Steeds, op de foto ziet u toch duidelijk dat het hele hoofd wordt afgerist.

Danielle heeft wel gelijk over de nadelen.
Stel je voor dat het afgeritste hoofd op hol slaat. U kunt uw hoofd in uw schoot leggen, maar beter is in een koelkast, want u moet uw hoofd wel koel houden. Houdt u hoofd in ieder geval boven water, anders verdrinkt het.

gravatar

Laat het verplaatsbaar maken van uw hoofd niet uitvoeren in een IS-filiaal. Daar wordt u namelijk van alles aangenaaid, maar nooit ritsen.