Man (43) heeft helemaal geen zin om in een fictief nieuwsbericht te figureren

Man (43) heeft helemaal geen zin om in een fictief nieuwsbericht te figureren

Man (43) heeft helemaal geen zin om in een fictief nieuwsbericht te figureren

Henk Nijenhuis (43) uit Roden heeft helemaal geen zin om in een fictief nieuwsbericht te figureren. Dat laat Henk telefonisch weten. Volgens Henk is hij daarvoor ‘niet de juiste persoon’. “Ik heb gewoon heel weinig te melden”, zegt Henk.

Henk wordt er intussen ‘een beetje moe van’, zegt hij. “Het gebeurt me de laatste tijd vaker. Dan vragen mensen me of ik het leuk vind om met mijn naam en leeftijd in een verzonnen nieuwskop te staan. Waarom zou ik, reageer ik dan vaak. Meestal houden ze dan wel op. Berichten over chagrijnige mannen van middelbare leeftijd wil immers niemand lezen, dat zien zij ook.”

Henk wordt pissig als hij erachter komt dat zijn quotes tóch in een artikel zijn terechtgekomen. “Maak er dan in de kop in ieder geval ‘man’ van, in plaats van Henk. Yes? Doen we het zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat wat Henk niet wil, wil ik juist dolgraag. Laat mij figureren en schitteren, of figureren en een modderfiguur slaan. Ik vind alles best, als ik maar aandacht krijg, ook al is het fictieve aandacht!

Reageer