kleesl007 Twitter via NOS

kleesl007 Twitter via NOS

Onduidelijk of Mona Lisa blij of verdrietig is om aanval met taart

Afgelopen zondag heeft een vermomde man de Mona Lisa met een taart aangevallen. Dit gebeurde na een mislukte poging de vitrine kapot te maken. De Mona Lisa is ongedeerd door de bescherming van het glas. Onduidelijk is verder nog of Mona Lisa zelf blij of verdrietig is om de aanval met de taart.

Een toeschouwer van het incident zegt dat Mona Lisa aangenaam verrast leek, gezien de mondhoeken lichtjes omhoog stonden. Een andere bezoeker zweert juist dat er verontwaardiging te zien is in haar ogen. Aanwezigen in Het Louvre hebben de komende tijd in ieder geval genoeg om over te speculeren.

Ook een bewaker van het museum probeert de sfeer die er hangt sinds de aanslag te duiden. “Er heerst veel onzekerheid bij ons personeel momenteel. Zowel over het motief van de dader als hoe de actie is ontvangen bij het slachtoffer. Is ze aangeslagen? Kan ze de ludieke actie juist waarderen? Of is het meer een boer met kiespijn? Iedere tip is welkom.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mona Lisa

As for the symptoms, new babes I forgot to mention were now part of me. I had a blush on my face every night at the same time.

Poupy

gravatar

Wat de symptomen betreft, nieuwe babes die ik vergeten was te vermelden, maakten nu deel van mij uit. Ik had elke avond op hetzelfde tijdstip een blos op mijn gezicht.

Poupy

gravatar

Bezopen Maitreya blijft toch bezopen Maitreya he. Kijk goed naar haar kinderen. Word niet als haar. Geniet, maar drink met mate. En eet normaal vlees, geen hond, zoals bezopen Maitreya dagelijks doet.

Reageer