ViDI Studio / Shutterstock

ViDI Studio / Shutterstock

Man faket dat hij zijn best doet voor vrouw tijdens seks

Recent onderzoek wijst uit dat 8 op de 10 heteromannen wel eens faken hun best te doen om een vrouw te laten klaarkomen in bed. Jason* (27) kan erover meepraten. Hij faket al jarenlang dat hij zijn best doet voor een vrouw tijdens de seks: “Ik wil niet teleurstellen.”

Jason: “Als je maar hard genoeg kreunt heeft je bedgenoot al snel het idee dat je erg je best doet. Je kan ook kronkelen of op een stuk laken bijten, werkt ook heel goed. Kijk, als ik niet doe alsof, is dat ook zo lullig voor de ander. Een vrouw moet niet het gevoel krijgen dat ik vooral zelf wil klaarkomen, en dat het dan wel weer mooi is geweest. Dat is absoluut niet de bedoeling. Ik bedoel, het is wel zo, maar ik wil haar niet dat gevoel geven. Het is uiteindelijk ook een mens met gevoel natuurlijk.”

Onder vrouwen speelt dit probleem veel minder. Daarvan is bekend dat slechts 1 op de 10 wel eens faket haar best te doen.

*Jason is een gefingeerde naam. De echte naam is bekend bij de redactie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *