NOS

NOS

De langverwachte speech van Poetin: wat had hij aan?

De meest bekeken Russische stijlicoon deed weer heel wat wenkbrauwen fronsen

Deze week gaf Vladimir Poetin zijn langverwachte speech over de situatie in Rusland en Oekraïne. Maar wat had hij aan? En wat gaat zijn look gaat betekenen voor de catwalks? Een analyse.

Allereerst de kleuren die Poetin heeft gebruikt voor zijn look. Zwart is de overheersende kleur van zijn totale outfit, duidelijk een verwijzing naar de duizenden doden die al zijn gevallen tijdens deze oorlog. Daarnaast draagt Poetin een wit overhemd, een verwijzing naar zijn liefde voor het witte, Arische ras. De stippeltjes op zijn das zijn een mooi symbool voor de vele tranen die zijn gevloeid door de twee volkeren. Daarnaast draagt Poetin een lintje op zijn borst, een zeer ongepaste maar helaas gebruikelijke accessoire voor iemand die verantwoordelijk is voor een genocide.

Dan Poetins gewichtsverlies. Dat de dictator de nodige kilo’s is afgevallen voor deze look, zal niemand zijn ontgaan. Poetins personal trainer verdedigt de verloren kilo’s en stelt dat Poetin ‘niets ongezonds gedaan’ heeft, behalve zijn koolhydraatinname verminderen en toch nog genoeg energie overhouden om Oekraïense burgers uit te moorden met raketaanvallen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zijn wollen pak is gemaakt van echt mensenhaar!

Ze hebben nog wat kampen in Siberië waar gevangen direct bij aankomst kaalgeschoren worden.
Daarna is onduidelijk waar ze blijven.

Maar koud zullen ze het daar niet hebben, de schoorstenen roken onophoudelijk!

Reageer