Shutterstock/Syda Productions

Shutterstock/Syda Productions

Man teleurgesteld in drugsdealer die zijn telefoonnummer verkocht

'Hij blijkt helemaal geen moreel kompas te hebben'

Louis (23) is teleurgesteld in zijn drugsdealer Nachtapotheker3000, die hem vanmiddag een sms’je stuurde met de tekst: ‘Wij bezorgen c, ket, m, 2cb, x, pep in Amsterdam en omgeving cash / overmaken beide mogelijk 15 minuten bezorgtijd’. Hieruit concludeert hij dat zijn favoriete drugsdealer zijn telefoonnummer heeft verkocht aan een andere drugsdealer. “Hij blijkt helemaal geen moreel kompas te hebben.”

“Dit had ik niet aan zien komen. Wederzijds vertrouwen is de basis van een goede relatie tussen dealer en gebruiker. Als trouwe klant, maar ook als mens verwacht je van je drugsdealer iets meer fatsoen. Het vertrouwen is geschonden, maar de nachten dat ik naast hem in zijn Suzuki Swift heb gezeten zal ik nooit vergeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tegenwoordig betaal ik contant uitsluitend met mijn betaalpas.
Kent een van lezers een drugsverspreider die betaling met mijn betaalpas accepteert? Graag naam en telefoonnummer.

Reageer
gravatar

Zeker, zo’n drugsverspreider ken ik wel. Geef gewoon maar even je bestelling, IBAN nummer en pincode en je huisadres door, dan laat ik het direct naar je huis sturen.

gravatar

De helpdesk kan je helpen. Toets 9 en vraag naar de afdeling Ciudad Juarez. Dan krijg je je spul rechtstreeks van de bron met persoonlijke bezorging! Wat wilt een mens nog meer?