NPO / NOS

NPO / NOS

Dit worden de vakken op de Forumscholen

Deze zomer lijken de eerste scholen van Forum voor Democratie er dan toch te komen. De partij heeft ook het curriculum al naar buiten gebracht waarmee ze meer leerlingen willen overtuigen om zich in te schrijven. Hier zijn de eerste vakken  op een rij.

Rekenen en slachtofferschap
Een stevige basis hebben met rekenen is voor elk kind belangrijk. Daarnaast is het van belang dat elk kind leert de meeste groteske uitlatingen te doen over klasgenoten en direct zichzelf als slachtoffer te presenteren. Kinderen leren te wijzen naar de hijgerige media en de ophefcultuur.

Landverraden
Kinderen moeten eerst leren hoe belangrijk soevereiniteit van een land is en vervolgens die principes opzij schuiven als er een soeverein land binnengevallen wordt door een vijandige mogendheid. Die intellectuele rekbaarheid is cruciaal voor elk kind.

Tekenen
Kinderen leren dingen tekenen die in de echte wereld voorkomen. Abstracte flauwekul zoals kopvoeters, harkpoppetjes of een lachende zon ondergraven het westerse schoonheidsideaal en leveren een onvoldoende op.

Boreale Vorming (BV)
Hier leren kinderen met poëtische bewoordingen de stichtingsmythe van het Arische ras te duiden op een manier die niet racistisch klinkt.

Alternatieve kunde
Leerlingen leren eerst wat een alternatieve feiten zijn, voordat ze oppikken wat feiten zijn. Alternatieve kunde biedt leerlingen een gedegen basis zodat ze op de middelbare school op gevorderd niveau natuurkunde, scheikunde en aardrijkskunde kunnen ontkennen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Landverraden is al jaren verplichte kost om in het kabinet te komen. Het schiet al lekker op met omvolken, de staatsschuld loopt lekker op en Nederland is uitgeleverd aan de EU.

Reageer
gravatar

Kan ik deze lessen ook via het intraweb volgen? Ik heb tegenwoordig een telefoon waarop ik intraweb kan ontvangen, met Vizzavi van Libertel.

Reageer
gravatar

Ik kwam een kinderpsychologe tegen van dat hulpcentrum, we hadden een gesprek over de maatschappij. Ze kwam er niet uit. Ze had veel klanten van die school daar. Toen was ik de enige. Dus ze zijn vooruit gekomen.

Het is multicultureel geworden.
Ze vroeg om advies. Ik zei dan is er niets meer aan te doen.
Want ze komen geen stap vooruit.

Reageer
gravatar

Kunst en media.
De volgende dag zat er een meisje met een triest gezicht en een brilletje op met haar moeder buiten in de wachtkamer. De moeder streelde haar bemoedigend over haar rug.

Ik sprak ook de pastoor even over mijn broer, die dood in de sloot gevonden werd, die zijn kinderen zo briljant had opgevoed na mijn school. (De pastoor dacht vorig jaar dat hij er geweest was, een dodelijke ziekte, geen corona. Ik zei we zullen voor je bidden, maak je geen zorgen.) Hij zei nu ze hebben hen zo opgevoed dat ze niet zoals hun oom worden. Ik zei ze hebben enkel de kern gemist, blijf bescheiden.

gravatar

Yo @Den Oetelaar, give me a break. De onderwijsinspectie weet sowieso alles. Dus ook de location van Forumland. Het was maar een example van wat men de Forumkids zou kunnen leren. Wij zijn echt niet loco.
Ok @Verkloot Nederlands, kom er maar in

gravatar

Vroeger had je die reaguurder die zich “stroopwafelkoning” noemde. Die had wel iets leuks bedacht op deze reactie.
Goeie ouwe tijd. Corrie van Hiernaast weet je nog wel oudje. Ik wordt een beetje melancholiek

gravatar

Beste Boomer,

Wat zou er zijn geworden van de Duindorpse Corrie van Hiernaast . Ze schreef heel vaak over jou, Boomer, en natuurlijk nog vaker over haar grote liefde Geert Wilders.
Ik heb persoonlijk het genoegen gesmaakt om een enkele keer met haar in een de duinpan te mogen doorbrengen.
.Doe haar de groeten van mij, als je haar toevallig tegenkomt.

Dodo de Dappere