WNL/Youtube

WNL/Youtube

Frans van Drimmelen gebruikte D66-mail voor privézaken

Na Hugo de Jonge en Jaap van Dissel is er opnieuw iemand in opspraak gekomen vanwege verkeerd gebruik van e-mail. D66-prominent Frans van Drimmelen blijkt zijn D66-mail te hebben gebruikt voor privézaken als stalking, chantage en seksuele intimidatie.

“Dit kan echt niet”, zegt een geschokte D66-leider Sigrid Kaag in een razendsnelle reactie. “Correct gebruik van zakelijke en persoonlijke e-mailadressen raakt aan de kern van moreel leiderschap. Voor dit soort gedrag is binnen onze partij geen plaats.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

hoho, niet zo snel. Eerst een werkgroep benoemen die een adviescommissie moet voorbereiden.
Wel alles zorgvuldig doen en niet uit de heup schieten