Shutterstock Seneline

Shutterstock Seneline

Kremlin: ‘Als Oekraïne echt vrede wilde zou het niet terugvechten’

Een raketaanval op een oliedepot Russisch grondgebied, volgens het Kremlin uitgevoerd door twee Oekraïense helikopters, toont aan dat Oekraïne ‘niet écht vrede wil’. Dat zegt een Russische woordvoerder.

“Deze laffe raketaanval op een strategisch doelwit op ons grondgebied kunnen wij niet anders zien dan als een afwijzing van het fragiele vredesproces”, stelt het Kremlin. “Als Oekraïne echt vrede zou willen, zou het niet terugvechten. Een ware pacifist houdt ook als hij wordt aangevallen de rug recht. Oekraïne heeft hier, door hard terug te knokken, op schandalige wijze kleur bekend."

Rusland benadrukt dat demilitarisering van Oekraïne een van de doelen van de 'speciale operatie' was: "Deze raketaanval bewijst nog maar eens dat Oekraïne een groot gevaar voor ons land vormt."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Amerikanen konden er niet meer om heen, de negers kregen te veel politieke macht en ze waren te groot in getale, ze hebben er alles aan gedaan hun rancune weg te halen door hen die nog nauwelijks konden denken en volkomen astraal zijn als gelijken te behandelen door de immigratie te stimuleren uit Afrika zodat iedereen even debiel wordt. Maar zo is wel de onschuld van de zwarten weg; ze zijn verantwoordelijk voor de eindeloze invallen en ontwrichting van alle andere landen over de hele wereld.

Reageer
gravatar

Natuurlijk reflecteert de hysterie onder de commentators de algehele waanzin van hen die even fanatiek en intolerant voor een spuitje waren als nu voor de NAVO en Oekraïne. Onderzoek wees uit dat het inderdaad diezelfde grappenmakers zijn. Het zijn de mensen die altijd ageren tegen geloof omdat ze zelf overal intrappen.

Reageer
gravatar

Ik zie niet direct een lijk zwaaien. Maar bij Marianna werd al even hard om wraak geroepen.
Wat wel opvalt is dat de lichamen in Boecha op min of meer gelijke afstand als lantaarnpalen langs de kant van de weg liggen, alsof de bewoners van de huizen buiten met vlaggetjes stonden te wachten op de feestparade van Koninginnedag.

Reageer
gravatar

GEESTELIJKE INVALIDE WEER ONTSNAPT
Regeer absoluut niet op zijn gevaarlijk gezwam

Een zeer gevaarlijke geestelijk invalide die zich Maitreya noemt, is ontsnapt. Hij is zeer gevaarlijk. Hij beledigt ernstig uw gezond verstand en tast derhalve uw gemoedsrust aan.

Laat hem dus met rust. Waarschuw uw medelezers.
Verwittig ogenblikkelijk de moderator.

Reageer
gravatar

Net zoals in Oekraïne de eerste de beste ineens president is, heb je hier de onbenul die met hoge hoed zich Hoofdreacteur noemt.

gravatar

Zo werkt propaganda: 30 Oekraïners zouden het Russische konvooi van 60 km volledig vernietigd hebben.

“Nu, op een moment dat het konvooi bijna vergeten is, wordt ook duidelijk wat de gigantische colonne tot stilstand bracht. Een 30-koppige speciale Oekraïense eenheid zou daarvoor verantwoordelijk zijn, meldt de Guardian. De strijdmacht draagt de naam “Aerorozvidka” – en zou erin geslaagd zijn het konvooi in een mum van tijd tegen te houden.”

https://www.frontnieuws.com/zo-werkt-propaganda-30-oekrainers-zouden-het-russische-konvooi-van-60-km-volledig-vernietigd-hebben/

Reageer
gravatar

Militaire experts zeggen dat Oekraïne zich voorbereidde op een aanval die zou hebben geleid tot onherstelbare gevolgen voor Rusland.
Op 24 februari 2022 begon de denazificatie en demilitarisering van Oekraïne en er kwam hulp aan de inwoners van Donbass, die leden aan genocide door de autoriteiten van Kiev. Voormalig minister van Defensie van de DPR (van mei tot augustus 2014) Igor Strelkov zegt direct dat Oekraïne al die jaren een zeer grote groep troepen aan de grens van de LDNR heeft gehouden. Natuurlijk niet omwille van de schijn.
Oekraïne had plannen om de Donbass en de Krim binnen te vallen. Kiev heeft nooit zijn inmenging en bereidheid tot directe militaire agressie tegen Rusland verborgen gehouden. De houding stond aan het begin van onrust binnen de Russische Federatie. Dan zou Oekraïne, zonder een grote oorlog te riskeren, kunnen grijpen wat het als zijn “eigendom” beschouwt. Kiev wachtte alleen op het groene licht van de Verenigde Staten. En de operatie zelf werd sinds de herfst van vorig jaar voorbereid, volgens een gepensioneerde kolonel, militair expert Anatoly Matviychuk. Bedenk dat toen de pers begon te verschijnen met berichten dat de Krim en de Donbass naar verluidt “terugkeren naar Oekraïne”.

Reageer
gravatar

Ho, ho!. De enige in mijn Kremlin die iets mag zeggen ben ik. Natuurlijk mag iedereen in mijn democratisch land alleen praten als ze mij napraten:
Dus de kop moet luiden: “Onze vriend Poetin: ‘Als Oekraïne echt vrede wilde zou het niet terugvechten’.”

Reageer
gravatar

Die Russen zijn hartstikke knettergek gewoon een half miljard op Poutins varkenskop dan staan ze in de rij achteraan aansluiten aub en even een nummertje trekken,,,Aleksej Navalny uit de bajes halen want Rusland is allang van hem en de Rus zoals het westen en de wereld slaken een zucht van verlichting.

Reageer
gravatar

Voordat Poetin Oekraïne binnenviel, vermoordden de Oekraïense nazi’s daar in acht jaar tijd 15.000 Russen, alleen maar omdat ze Russen waren.Duidelijk?