Petrovich Nataliya / Shutterstock

Petrovich Nataliya / Shutterstock

Vrouw wil kinderen om wat minder aan zelfontwikkeling te hoeven doen

Ranja (33) heeft zoveel over zichzelf nagedacht dat ze erg toe is kinderen. “Even geen workshops zelfontplooiing en coachingsessies over mijn why, gewoon lekker slapeloze nachten en poepluiers. Dat lijkt me heerlijk.”

Het is niet dat Ranja nou een enorme behoefte voelt om kinderen groot te brengen, belangrijkste is dat ze minder tijd voor zichzelf heeft. “Ik was laatst op een retraite over personal healing weer aan het graven in mijzelf. Plots schoot het door mijn lijf: ik moet echt wat minder bezig zijn met de onpeilbare leegte in mijzelf en gewoon met blokken spelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Christenen zien een kernoorlog in termen van Openbaring, ze gaan dan naar de hemel.
Zo is de preoccupatie met het einde verklaarbaar. Alles wat in openbaring staat wijst op de explosie van een atoombom waar naartoe wordt gewerkt.
Maar ik had weer een gesprek met de diplomaat die Putin kent. Onvermijdelijk was hij toch besmet met het Eurazië programma zoals onderwezen in de politicologie, en dus ook met de held van het vrije Westen, George Soros.
De verkrachtingen zijn begonnen zei ik. Weer overtroefde hij me, dat gevluchte zwangere vrouwen uit Oekraïne onmiddellijk een baan kregen in het bordeel in Berlijn.
Ik weet niet zeker of deze feiten bedoeld zijn om Putin en daarmee mij in het ongelijk te stellen. De diplomaat is niet christelijk, maar iedere socialist zinspeelt op schuldgevoel om te winnen.
Hij vroeg of ik het boek Een held van onze tijd nog had, dat hij me schonk. Een vreemde vraag, ik zei zo is het hele verhaal toch begonnen. Achteraf bedacht ik me dat het nu verboden is door de boycot van de Russen die in deze regio, van de Kaukasus waar het boek speelt, cultuur hebben gebracht.

Reageer
gravatar

Sorry voor mijn geraaskal. Die spiritus viel niet echt goed. Terwijl ik toch een stevig bodempje had gelegd van spacecake op een bedje van LSD strips, dacht ik.