De Speld

De Speld

Hersluitbare verpakking niet open te krijgen

Voor Imke is het een schitterende belofte: de hersluitbare verpakking. Maar dan probeert ze de verpakking open te maken. Ze probeert te scheuren aan een kant, niks. Te trekt hard aan het midden van de randen, niks. Gedesillusioneerd pakt ze de schaar erbij en maakt een bruut einde aan de droom van een duurzamere wereld en langer houdbare producten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Te zien aan Imkes trui bespaart ze op de verwarmingskosten.
Waarom gebruikt ze een borduurschaartje? Een grotere schaar lijkt mij handiger.
Op de wijze waarop ze aan het knippen liggen de koffiebonen zo op de grond.
Jochem, waarom mogen wij het hoofd van jouw vriendin niet zien?

Reageer
gravatar

Mijn schaar ligt bij mijn andere gereedschap, dat ik nodig heb om moderne verpakkingen te openen. Daarmee voorkom ik gescheurde nagels, gebroken vingers, smeerboel, zoeken naar pleisters, zelfs bezoeken aan de dokter en vooral veel tijd en ergernis.

Reageer