Iedere Nederlander krijgt een rol met 35% kortingsstickers om zijn of haar koopkracht te verbeteren

Iedereen in Nederland krijgt binnenkort een rol met 35% kortingstickers. Dat maakte het kabinet vandaag bekend. Op deze manier kan de koopkracht van iedere Nederlander iets verbeteren op de korte termijn.

“We snappen de zorgen en hopen op deze manier iedereen op de korte termijn wat meer lucht te geven. Dat is volgens mij juist waar iedereen ook om vroeg de laatste tijd”, zegt Sigrid Kaag, minister van Financiën. “De stickers kunnen overal op geplakt worden: een brood, de energierekening, maar dus ook op de koop van een nieuw huis. Het is helaas te lastig in het systeem hier om daar onderscheid in te maken.”

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Inclusief vele nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord van iemand die beweert dat hij onze minister van Landbouw is geweest, een dubbele pagina om in te huilen en een klein voorraadje gas voor tijdens deze lange winter. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij accepteren kortingsbonnen op onze prachtige HOY!
Vermits die gedekt zijn door de administratie, dat spreekt.

Ik vertel dat aan mijn beste mec van bij ons, Arno!

gravatar

Ik wist niet dat Belgische vrouwvolk terwijl ze Hoy-worsten nuttigen door administrateurs worden gedekt. En dat is ook nog eens vanzelfsprekend!

gravatar

Manlief, het nuttigen van worsten vinden Belgische vrouwen zonde van anderszins nuttige worsten. HOY staat echter in een kwalijke geur.

gravatar

Kunnen huismussen hun kortingsbonnen ook gebruiken bij thuisbezorging, bijvoorbeeld bij Bol.com of Deliveroo? Zo ja, kan het bevestigen van de plakbonnen ook pas na de levering op de bezorgde producten?