Shutterstock

Shutterstock

Vrouw leeft volgens Wim Hof-methode zodat ze de gasrekening kan betalen

Een uitzinnige gas- en energierekening? Niet voor de 24-jarige Yuki. “Ik leef volgens de Wim Hof-methode. Een dag niet ijskoud is een dag niet geleefd. Heerlijk! Voor m’n bankrekening dan.”

“Je moet de kou omarmen. Dan zul je merken dat de kou jou ook omarmt. Net zolang tot je langzaam loskomt van jezelf en je alleen nog maar een ijzig persoon bent in een ijskoude kamer”, vertelt Yuki terwijl ze door middel van ademhalingsoefeningen haar bibberende stem onder controle probeert te krijgen.

“Een woonkamer met een temperatuur van rond het vriespunt is heel goed voor je bloedsomloop. Op een gegeven moment begon ik vanzelf te hyperventileren van de kou. Toen kon de verwarming nóg een tandje lager, want door al dat gepuf had ik het binnen no time super lekker warm”, vertelt Yuki trots.

Niet alleen helpt Yuki zo haar energierekening elke maand flink omlaag, ook haar gasrekening is nagenoeg nul. “Koken doe ik niet meer aan. Als je alleen nog maar raw food eet, scheelt dat super veel gas. Met klapperende kaken kan je heel goed een pastinaak naar binnen werken. Ik ben Wim Hof ontzettend dankbaar."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *