WikiMedia Commons Davide Heijmans CC 4.0 / Shutterstock

WikiMedia Commons Davide Heijmans CC 4.0 / Shutterstock

Gideon van Meijeren kijkt al 78 uur eigen documentaire om ’m in de ‘best bekeken’-lijst te krijgen

Gideon van Meijeren is al 78 uur achter elkaar zijn eigen documentaire Gideon aan het kijken. Op die manier hoopt hij de film in de ‘best bekeken’-lijst te krijgen.

“Nog maar 78 uur online en nu al enorm veel bekeken”, zegt Gideon van Meijeren met diepe zwarte ringen om zijn ogen. In zijn slaapkamer kijkt Gideon aandachtig de documentaire op zijn laptop. De vloer ligt bezaaid met lege blikjes energydrink. Hij kan de film inmiddels van begin tot eind meemompelen. “Wat een succes. Ik had dit niet aan zien komen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aantekeningen uit het Ondergrondse.
Na al die overgepromote mentaal masturberende puberale narcistenpulp van de Nederlandse boekenmarkt met hun kut literaire prijzen, dan eindelijk een no. 1 op de bestsellerlijst die door alle boekhandels wordt geboycot.

Reageer
gravatar

Profiel van Gideon van M.

Voorzitter van toekomstige straftribunalen voor iedereen en vooral politici, die anders denken dan hij en zijn baas Baudet, met een bij zijn niveau van denken passende kinderstemmetje.

Reageer
gravatar

Alle Kamerleden die niet in complotten van mij en Thierry geloven moeten wel domweg hun ogen en oren gesloten houden. Geert Wilders heeft tien jaar geleden al gepleit voor strafkampen voor asielzoekers. Daar kunnen alle Kamerleden en ministers die geen lid zijn van ons Forum en de PVV, nog wel bij..

gravatar

Profiel.

Ik kende zo’n meisje die me thuis zag komen met de Telegraaf die ik ingekeken had die naast me in de bus lag tijdens een lange rit.
Haar mening was voorgoed bepaald.
Later werd ze dood thuis gevonden. Gelukkig niet in dezelfde straat.
Er gingen al geruchten dat ik ermee te maken had door iemand die aan haar borsten had gezeten en op de begrafenis was geweest; zijn huwelijk was gelijk stuk.
PvdA.