Shutterstock / David MG / Asier Romero / Studio Speld

Shutterstock / David MG / Asier Romero / Studio Speld

Quinten (26) doet mee aan Women’s March in de hoop lekkere wijven te spotten

Vandaag is de jaarlijkse Women’s March in Amsterdam. Dit is de dag door en voor vrouwen, waar vrouwen bijeenkomen en zich hard maken voor economische gelijkwaardigheid, gelijke kansen en andere sociale normen in de maatschappij. Dit jaar specifiek met alle zaken rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag, is er genoeg om voor te lopen.

Quinten (26) is er dit jaar ook bij om de vrouwen te steunen en te spotten. “Dit is dé kans om eens lekker de hele dag vrouwtjes te kijken. En ja ook voor de gendergelijkheid natuurlijk, zij mogen ook best wel een keer de rekening betalen na een date.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *