CREATISTA / Shutterstock

CREATISTA / Shutterstock

Probleem! Vrouw is tegen geweld maar wil wel dat Poetin KAPOTGEMAAKT wordt

Karine (63) heeft een probleem. Ze is tegen iedere vorm van geweld, maar toch zou ze graag Poetin eigenhandig KAPOTMAKEN. “Van mij mag die man ontploffen als een colafles. Wegmaaien die vent, kapotmaken die man!!” Karine slaat verschrikt een hand voor haar mond. “Zie je nou.”

Nooit heeft Karine gewelddadige gedachten. ‘Ik sta voor vrede, ik ben een pacifist’, zegt Karine normaal gesproken. Maar sinds Rusland Oekraïne is binnengevallen is ze hier niet meer zo zeker van. “Karine heeft het er alleen maar over hoe snel ze hoopt dat Poetin over de kling wordt gejaagd, het liefst bloederig en voor het oog van de hele wereld”, zegt haar broer gefronst. “Je hoort mij niet klagen hoor, ben het er helemaal mee eens. Maar toch. Karine?”

Pacifist of niet? Karine is totaal de kluts kwijt. “Ik weet totaal niet meer wie ik ben. Alleen dat Poetin voor mijn part een ravijn in mag lopen. Om dan kilometers naar beneden te vallen om vervolgens halflevend op een paar enorme metalen spiezen terecht te komen. Ja, shit, daar ga ik weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *