De Speld / PTDB

De Speld / PTDB

Huis Jan Terlouw krijgt energielabel F

Een flinke tegenvaller voor Jan Terlouw. Zijn huis heeft vandaag het energielabel F gekregen. Dit betekent dat het huis totaal niet energiezuinig is. “Alle warmte stroomt ergens weg.”

“Het grootste probleem is de isolatie van het huis. Alle warmte lijkt naar buiten te stromen. Er moet ergens een enorme lek zijn als we naar onze metingen kijken”, zegt een energieadviseur. “Daar moet echt even naar gekeken worden voordat we een beter label mogen toekennen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y…

Read all about it here… rb.gy/u603ti

Reageer