Helen198 / Shutterstock

Helen198 / Shutterstock

UEFA overlegt met sponsor Gazprom of finale in Sint-Petersburg wel gepast is

Nu Rusland Oekraïne heeft aangevallen, vragen steeds meer mensen zich af of het wel gepast is om de Champions League-finale in Sint-Petersburg te spelen. De UEFA zegt zich van de gevoeligheden bewust te zijn: “We overleggen nu met onze sponsor Gazprom wat we moeten doen.”

De UEFA noemt het een ingewikkelde kwestie. “Aan de ene kant kunnen sportevenementen prima samengaan met politieke misdaden, zoals de Olympische Spelen wel uitwezen. Aan de andere kant moet je denken aan de goede naam van je sponsors: wil een mooie merk als Gazprom zich wel met Rusland associëren?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Net nu het arme Rusland wordt aangevallen door die Oekraïense schurken, zie je meteen dat George Soros probeert zijn kans te grijpen door de voetbalfinale te verplaatsen naar een land waar Bill Gates en de Illuminatie het helemaal voor het zeggen hebben.

Reageer