Shutterstock/movchanzemtsova

Shutterstock/movchanzemtsova

Spijt van aangeschafte puppy tijdens lockdown? Zet hem vandaag buiten vanaf 14:00 uur

Je zult niet de enige zijn die spijt heeft van een aangeschafte puppy in tijden van lockdown, avondklokken en uitzichtloze eenzaamheid. Gelukkig kun je vandaag je tegenvallende viervoeter buitenzetten. Storm Eunice doet de rest.

Om precies te zijn kunnen lockdownpuppy’s vanaf vandaag 14.00 aan de weg gezet worden. Ze hoeven niet per se geplaatst worden in daarvoor bestemde vakken. Gelieve uw hond wel duidelijk apart te zetten van het andere afval. Met een beetje geluk is je Schotse herdershond vanavond weer terug waar hij vandaan komt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beter leg je vanaf 14:00 wat oud ijzer langs de kant van de weg. Met een beetje geluk is het geitenhoedende strontvolk dat daarop af komt vanavond weer terug waar het vandaan komt.

Reageer
gravatar

Bind ze liever vast aan een opengeklapte ☂️. Veel diervriendelijker. Hopelijk spreken de honden een aardig woordje Duits, want ze landen waarschijnlijk flink oostwaarts.

Reageer
gravatar

Bedankt voor de tip. Mijn windhond Briesje valt erg tegen en zomaar op straat zetten is zeker voor iemand in mijn positie grensoverschrijdend gedrag. Ik moet nog wel uitzoeken of er sprake is van grensoverschrijdend gedrag als Briesje buiten Nederland landt.

gravatar

Kan je beter met je kind doen, hopelijk leert ie dan wat meer fatsoen, als je nou op je hurken gaat liggen doe de hond de rest voor je,, leer je hopelijk ook wat van, groetjes dierenpolitie

gravatar

NIET DOEN! Aub niet! We weten inmiddels allemaal wat ongevaccineerden met honden doen. Bescherm onze honden van de ovens, koekepannen en airfryers van de ongevaccineerden!!!

Reageer