NOS Jeugdjournaal / YouTube

NOS Jeugdjournaal / YouTube

De cirkel is rond: eerste besmetting nieuwe variant ook weer tijdens carnaval

Goed nieuws tijdens de persconferentie straks: carnaval gaat door. We storten ons na twee jaar eindelijk weer onbezorgd en feestelijk in een nieuwe editie van het feest van onder de rivieren, waar vanuit ook meteen de eerste besmetting van een nieuwe variant zal ontstaan. “De cirkel is rond.”

“Ik hoop dat we hem wel een eigen naam mogen geven dadelijk, of dat er een leuke wedstrijd voor inzendingen komt”, zegt Marjo (59) uit Den Bosch. “Ik ben alleen bang dat ze vanuit hogeraf weer met zo’n saaie Griekse naam ervoor komen aanzetten, maar dan dopen wij hem wel gewoon tijdelijk om naar een ‘carnavalsnaam’ dan. Wel zo gezellig!”

Van dat de nieuwe variant voor zorgen kan rekenen bij de carnavallers is geen sprake. “Dat is zorg voor de komende twee jaar. Nu even genieten van dit moment.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *