Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Stel gebruikt krabpaal als bank, tot ergernis van kat

Joep en Melissa uit Tilburg gebruiken regelmatig de krabpaal van hun kat als bank, tot ergernis van hun kat Simba. Doen ze het om een reactie uit te lokken of vindt het stel de krabpaal gewoon lekker zitten?

“Het is niet dat we de bank nooit gebruiken hoor, maar soms kunnen we het gewoon niet laten om neer te ploffen op Simba’s toren”, aldus Melissa. “Misschien heeft het ook een beetje een forbidden fruit-gehalte. Laatst hebben we nog zitten Netflixen vanaf de krabpaal, dat had Simba pas heel laat door. Váls dat ‘ie was.”

Of Joep en Melissa het ooit afleren is de vraag, want Simba zal nooit precies weten wat ze thuis allemaal uitvreten als hij zelf de hort op is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jasper kan mij van alles wijsmaken, maar dat die kat op de foto zich ergert aan Joep en Melissa is beslist niet waar. Het duidelijk te zien dat het een opgezette lapjeskat is.
Jasper staat dus voor (krab)paal met zijn bericht.

Reageer
gravatar

Meneer Steeds, het is volgens nog veel erger. Joep en Melissa zijn paspoppen, die wij herkennen van een etalage van een gedragen-kledingwinkel aan de Heuvelring in Tilburg. Ze zaten daar niet zogenaamd op een krabpaal, maar op een tweedehandsbank!

gravatar

Ik verdien echt GOED GELD ($ 550 tot $ 750 / uur) online vanaf mijn laptop. Vorige maand KREEG ik een cheque van bijna 85000 $, dit online werk is eenvoudig en duidelijk, ik hoef niet naar KANTOOR te gaan, het is thuis online werk. Je wordt zelfstandig na indiensttreding van deze JOB. Ik dank mijn VRIEND die mij deze SITE heeft doorverwezen….., >>>>>>> http://www.pays11.com

Reageer