Shutterstock / kenary820

Shutterstock / kenary820

Dit zijn de 7 zussen volgens Lucinda Riley

Hoeveel zussen heb jij?

Een interessante theorie uit de boeken van Lucinda Riley: er zijn in onze samenleving zeven zussen. Mensen die alle zeven zussen hebben, hebben de wind mee. Voor mensen met minder zussen, is dat minder het geval. Hoeveel zussen heb jij?

Er zijn volgens Riley zeven zussen: de eerste zus, de tweede zus, de derde zus, de vierde zus, de vijfde zus, de zesde zus en de zevende zus. Op basis van dit overzicht, kun je bij jezelf nagaan: hoeveel zussen heb ik eigenlijk? Hoe zie ik dat terug in mijn leven?

Met haar boeken wil Riley overigens niet zeggen dat mensen zonder zussen gedoemd zijn om te falen. Ze hoopt vooral de vraag te stellen: ben je je bewust van je zussen?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *