Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock

Aerovista Luchtfotografie / Shutterstock

Tuinfeest jarige Beatrix afgelast

‘Alle 2500 genodigden afgebeld’

Het tuinfeest voor de jarige prinses Beatrix is door storm Corrie afgelast. Alle 2500 genodigden zijn daar zojuist door de RVD van op de hoogte gebracht. “We verplaatsen het helaas toch weer naar online.”

“Ik heb het even aangekeken, maar de opgezette mega-partytent is inderdaad weg”, zegt Beatrix terwijl ze uit het raam kijkt naar de ravage. “En binnen met 2500 man mag nog niet toch? Het moet dan toch weer online ben ik bang. Ik stuur iedereen even een Zoom-linkje zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer. Dan kan Julien van Youtube geen vlogs maken. Zijn treinenvlogs zijn al zo goed, moet je nagaan hoe zijn Beatrixvlogs dan zullen zijn.

Reageer
gravatar

.
Waardeloze hoofdredacteur,

Twee ernstige verwijten:

1. ik en mijn 83 hoofdambtenaren nemen het u absoluut kwalijk, dat u onze zeer geliefde gewezen Koningin, Prinses Beatrix, in een sl*chter daglicht stelt dan wij kunnen goedkeuren!

2. Wij missen ons eveneens belangrijke nieuws van vandaag over onze machtige, wereldwijde bejubelde Koning.

Het is uit jarenlang onderzoek gebleken dat destijds Prins Willem-Alexander Zijn erfrecht op het Koningschap wilde beëindigen vanwege de vele kritiek op Zijn voornemen te huwen met Máxima Zorreguieta. Hij heeft dat dreigement ingetrokken, omdat de beeldschone Argentijnse niet met Hem wilde trouwen als zij na enige jaren geen Koningin zou worden

Laagachtend,

Gravin mr Truus van Hier tot Gunder,
Chef afdeling Koningshuis
RijksVoorliegDienst (RVD)

Reageer