Shutterstock / ShotPrime Studio

Shutterstock / ShotPrime Studio

Vrouw na 17 dagen gered vanonder verzwaarde deken

Na 408 uur onder een verzwaarde deken te hebben gelegen, hebben reddingswerkers vanochtend de 32-jarige Esmee bevrijd. De vrouw zat klem onder een extra zware deken die volgens de producent aanvoelt als ‘een stevige knuffel’ en daardoor een kalmerend effect heeft. 

“Ik was lekker gaan slapen onder mijn nieuwe deken, waarvan ik wist dat je erdoor minder beweegt terwijl je slaapt", vertelt Esmee. "Maar toen ik wakker werd merkte ik pas dat ik geen kant op kon. Blijkbaar heb je verzwaarde én tyfuszware dekens.” Toen Esmee die avond niet kwam opdagen bij haar sportklasje, schakelden haar vriendinnen de politie in. Na een langdurige zoektocht kon Esmee worden bevrijd vanonder de verzwaringsdeken in haar eigen bed. "Ik slaap telefoon-vrij, dus ik kon niemand bellen voor hulp. Maar gelukkig heb ik wel altijd water naast m'n bed staan", vertelt Esmee gelukzalig.

Esmee weet nog niet of ze aangifte gaat doen tegen de producent: “Ik zat al een tijdje tegen een burn-out aan, maar na 17 dagen verplichte pauze kan ik er weer tegenaan. De verzwaringsdeken heeft dus wél zijn werk gedaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *