NOS

NOS

Kuipers: ‘De mensen met uitgestelde operaties uit de jaren 1963 en 1964 kunnen vanaf nu een afspraak maken in het ziekenhuis’

Er moet nog altijd een flinke inhaalslag worden gemaakt met alle eerder uitgestelde operaties, dat liet minister Kuipers zojuist weten tijdens de persconferentie. Maar er lijkt schot in de zaak te zitten: “De mensen met uitgestelde operaties uit de jaren 1963 en 1964 kunnen vanaf nu een afspraak maken in het ziekenhuis.”

Kuipers belooft dat het wel sneller gaat dan het nu lijkt. “Het lijkt nu ver weg, maar ik denk dat we volgende maand al kunnen beginnen aan de operaties die in de jaren 90 zijn blijven liggen. Als die mensen er nog zijn natuurlijk.” Kuipers laat verder weten dat we niet veel later idealiter aan een situatie zitten dat mensen vrij kunnen inlopen voor een inhaaloperatie. “Maar dan moet wel alles meezitten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het Grote Kwaadaardige Gezwel had in 2010 al weggesneden moeten worden. Twaalf jaar later is dat gezel vier maal zo groot geworden, vandaar die enorme wachtlijsten tegenwoordig.

Reageer
gravatar

Mensen uit de jaren 1963 en 1964 zijn aan de beurt. De bejaarden worden weer vergeten. Ik zit al zoveel jaren op een nieuwe heup te wachten, dat ik de tel inmiddels kwijt ben.

Jan en Betsie, zeg er onderhand ook eens wat van.

Reageer
gravatar

Ja lieve oma, ik begrijp uw klacht wel. Ik heb bijvoorbeeld al twee dagen een puistje in mijn gezicht. De dokter zei gisteren dat ze voorlopig geen tijd heeft en raadt mij aan om het zelf uit te knijpen.

Tante Betsie wilt u mij daarbij helpen, alsjeblief.?

gravatar

Corona is a way of life. Het zit in de foute manier van relateren en zal nooit weggaan. Wat je terugziet maakte ik al langer mee. Als een technicus vraagt om een detail en ik geef te veel informatie krijg ik dezelfde houding als dat ik te lange stukken of zinnen schrijf en de zaak wordt stomweg gecanceld zonder nadere uitleg. Het moet zakelijk en kort in 1 frase als bij een iPhone text message, zo ziet de betweterigheid eruit ook met corona.

gravatar

Steeds vaker zie je dat. Iemand had pas bijna een ongeluk met de koppeling van haar busje nadat die net APK was goedgekeurd. De auto werd gerepareerd maar ze was gehecht geraakt aan haar leenauto, en de nog tamelijk nieuwe oude auto moest naar de sloop.

gravatar

Wat ik versta onder materieel en spiritueel ligt in de objectivering. Concrete zaken worden steeds vaker gepsychologiseerd en andersom.
Goederen en personen, de Fransen zijn er het sterkst in die door elkaar te halen.
Stoppen of allemaal ten onder.

gravatar

Kan iemand mij vertellen of het normaal is, dat je bij gebruik van alcohol en een lijntje coke een beetje van het padje raakt. Ik heb het gevoel dat ik wartaal uitsla, maar zeker weten doe ik het niet.