NOS

NOS

Rutte: ‘Overleg in tuin Catshuis vandaag, neem je eigen drank mee’

Mark Rutte heeft de hoofdrolspelers van het nieuwe kabinet uitgenodigd voor een overleg vandaag over de coronamaatregelen. Het vindt plaats in de tuin van het Catshuis en iedereen moet zijn eigen drank meenemen.

“Werkbijeenkomst in het tuintje achter het Catshuis jongens”, zegt Rutte in een e-mail naar 100 mensen. “Het is een werkevent. Ik zet een paar lange tafels neer en wat hapjes en dan gaan we knopen doorhakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pas maar op met deze uitspraak. Die Belgische trollenfabriek draait weer op volle toeren. Erop gericht ons Nederlanders in een kwaad daglicht te stellen en in het bijzonder onze fantastische producten!

gravatar

Geen HOY worst bij je biertje, Mark. Die zijn allemaal meegenomen door die Ollanders, die ons landje kwamen plunderen onlangs.

gravatar

De beste rookworst ter wereld is Nederlands trots, de Hema-worst.

Die overheerlijke rookworst wordt trouwens door mijn vader bij Unox samengesteld uit echt gemalen varkensvlees, bouillon en kruiden, daarna in een geleegde darm gepropt, van een loodje voorzien, gebogen, gekookt, gerookt boven houtskool en tenslotte persoonlijk naar de Hema gebracht.