Shutterstock / TasfotoNL

Shutterstock / TasfotoNL

Nieuwe heffing laat het kabinet betalen per jaar dat ze rekeningrijden vooruitschuiven

Rekeningrekeningrijden deze week nog ingevoerd

Er komt dit jaar een nieuwe heffing: rekeningrekeningrijden. Via deze heffing moet het kabinet gaan betalen voor ieder jaar dat het invoeren van rekeningrijden vooruit wordt geschoven.

“De nieuwe heffing moet het onaantrekkelijk maken voor het kabinet om de invoering van een eenvoudige en breed gesteunde maatregel uit te blijven stellen tot 2030 of later”, legt politicoloog Bert Bokhoven uit. “Met het rekeningrekeningrijden wordt het voordeliger om rekeningrijden zo kort mogelijk uit te stellen. De vooruitschuiver betaalt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag toen ik langs Bru reed langs de kant van de weg weer een levensgrote advertentie met het beeld van een toiletpot, op een poster, die uitnodigt om te adverteren. “Wil je een boodschap kwijt? Bereik je doelgroep hier.”

Reageer
gravatar

Normaal gesproken zijn ze nogal bang voor Marokkanen in dit land. Wat verder stonden er 2 op camera. Toen ze ergens wat uitgevreten hadden. Enkel een bloedspoor werd terug gevonden, en fragmenten. Ze zijn uit elkaar gesneden, de lichaamsdelen zijn nooit teruggevonden.

gravatar

Dit is duidelijk een fout. Autobezitters moeten natuurlijk een heffing gaan betalen van 400 euro per maand totdat rekeningrijden is ingevoerd. De ruimhartige asielopvang van kansparels moet immers ook betaald worden.

Reageer
gravatar

Wij compenseren dat natuurlijk.
Werkenden krijgen daarom een aftrekmogelijkheid van hun inkomstenbelasting ter grootte van zeshonderd euro per maand en twaalfhonderd voor elektrische auto’s.

gravatar

Wel bruto natuurlijk. En met een bijzondere heffingskortingskorting (belasting) op bijzondere reiskosten. Er geldt een vrij voet van 2,3 euro per 4 dagen. Het moet natuurlijk niet te duidelijk worden.

gravatar

Het gaat verkeerd met ons land; de meeste kabinetsleden geloven niet meer in de Heere! Verschrikkelijk hoe het daardoor mis zal gaan met ons land, dat goddeloos bestuurd dreigt te worden.

Ik eis dat alle ministers en staatssecretarissen zoals heel vroeger christelijk moeten zijn of worden! Daarom vraag ik iedereen die Nederland een goed hart toedraagt, om mijn petitie te ondertekenen.

Zo waarlijk helpe ons god almachtig.

Reageer
gravatar

Kan die almachtige god dat niet zelf regelen? Of is hij juist blij dat hij minder ministers op het rechte pad moet zien te houden? Wat hem overigens nooit lukt.

gravatar

De minister van Verkeerd Mark Rutte (VVD) regelt niet alleen de heffing RekeningRekeningRijden (de RRR-wet)), maar alles wat verkeerd zal gaan door en in het nieuwe kabinet.
Volgens voorspelling van het Centraal Plan Bureau (CPB) zal hij het ongelofelijk druk krijgen.

Reageer