robert coolen / Shutterstock

robert coolen / Shutterstock

Man met aansteker niet gearresteerd

De politie heeft woensdagavond een 38-jarige man met een aansteker niet gearresteerd. De man zat op het moment dat hij ongestoord zijn gang kon gaan met de brandende aansteker en een glas wijn achter zijn laptop.

De Amsterdammer wordt regelmatig met een aansteker gesignaleerd. Tot nu toe kunnen de autoriteiten weinig doen, maar er is hoop: naar verluidt komen er tribunalen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De foto is wederom een verkeerde keuze.

Aansteker en glas wijn doen vermoeden dat hij binnenshuis is. Op de foto zien we Baudet, geen Amsterdammer, zonder aansteker, maar met veel wijn achter zijn kiezen, ergens op een plein opruiende taal uitslaan.

Reageer
gravatar

Nederlanders zoeken de oorzaak van verzet altijd in de criminele sfeer en bij de leider, omdat ze zo kinderachtig schools zijn en naïef. Net als verstandelijk gehandicapten makkelijk te beïnvloeden.
Als je ze definieert als fascist hou je ze koest, dat is de truc.

gravatar

De enige manier waarop de Hollander van zijn kleuterjuffrouw afkomt is door er zelf een te worden. Deze tactiek komt uit het fascisme.

Als hij een natte broek heeft is het de schuld van de juffrouw.

gravatar

De heer Steeds als influencer voor links.
Met als dekmantel een onschuldig bolhoedje van toen alles zo goed ging en we dachten dat we met een nieuw teeveetje de hele wereld onder controle hadden.

gravatar

Vooral bij de nazi’s is de gedachte populair geworden dat het volk geheel gemanipuleerd werd door 1 leider (hoe zou dat komen), die er enkel nog wat van probeerde te maken.
Sindsdien hebben ook de Nederlanders die koers voor het gemak maar gevolgd.
Zo is het zooitje debielen ontstaan.
Het bewijs dat de Übermensch niet bestaat is Untermensch te zijn.

gravatar

Het is goed dat er ten minste één Nederlander (?) is, die zichzelf belangrijker, interessanter, intelligente en eerlijker vindt. In feite vindt hij zich in elk denkbaar opzicht beter dan welke Nederlander dan ook.

Ongetwijfeld vindt Maitreya zichzelf geweldiger dan wie dan ook in de wereld en in het universum, want hij gelooft zeker dat marsmannetjes al eeuwen onder ons zijn.