Shutterstock/ Dutchmen Photography/ Syrotkin Studio / Studio Speld

Shutterstock/ Dutchmen Photography/ Syrotkin Studio / Studio Speld

Duurzaam! Deze jas is ook een servet

Een nieuw jaar en dat betekent ook: nieuwe fashiontrends! In 2022 staat de mode geheel in het teken van oliebollen en duurzaamheid. De musthave van dit jaar is dan ook de servetjas. Jas en servet ineen. 

De 27-jarige Donya uit Haarlem is dolblij met haar exemplaar. “Vroeger kon ik nooit normaal oliebollen eten rond de feestdagen. Dan zat ik weer alle servetjes weg te graaien bij de oliebollenkraam omdat overal witte poeder zat. Ik schaamde me kapot”, zegt Donya. “Gelukkig heb ik nu deze servetjas die alle poedersuiker absorbeert. Scheelt ook nog eens heel veel papier!”

Dat de jas hiermee ook nog eens duurzaam is, is echt een win-win situatie. “Alleen jammer dat je ‘m een paar keer op 90 graden moet wassen om al die vetvlekken eruit te krijgen."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *