Shutterstock & Gerrit Vermeulen / Flckr

Studio Speld - Shutterstock & Gerrit Vermeulen / Flckr

Familie Jesse Klaver niet blij met aanwezigheid Lilianne Ploumen bij kerstdiner

Wat betreft de familie van Jesse Klaver was het eens maar nooit meer: het aanschuiven van Lilianne Ploumen bij het kerstdiner.

“Ik heb nog nooit zo’n klef stel gezien”, verzucht tante Ans. “Of hij rosbief wil? Alleen als zij ook rosbief wil. Of hij witlof wil? Alleen als zij ook witlof wil. Of hij worst lust? Alleen als zij ook worst lust. En zij gaat dan weer met haar achterban lopen bellen: ‘Lusten wij worst?’ Je wordt er gek van.”

Ans was vooral niet te spreken over de kritische noten die het duo plaatste bij het wijnarrangement. “We hebben ervoor gekozen om niet heel veel meer uit te geven aan wijn dan vorig jaar. Om de kostenstijging een beetje in de hand te houden zeg maar. Om dan te spreken van een keiharde bezuiniging op wijn. Ik vond het een verdraaiing van de feiten.”

Ook de vrouw van Jesse Klaver hoopt dat het de laatste keer was. “Het is toch niet leuk als je man de hele avond de hand van een andere vrouw vasthoudt. Ik bedoel: ik zit er gewoon naast.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Grappig bedacht, alleen niet zo tactvol aangezien Jesse’s moeder een aantal jaren geleden is overleden(tijdens de formatie) ik zou dit verwijderen.

Reageer
gravatar

Weer te vlug op de reactieknop gedrukt. De tekst had zo moeten luiden:

“Inderdaad Pien, Jesses, wat is dit artikel een schandelijke miskleun van Jop.”

gravatar

Maitreya, je bent nog steeds gepikeerd doordat jouw inspirator van complotten eerlijk is verslagen door de liberale Joe Biden.
Hebt je nog niet voldoende uitgehuild bij jouw ultrarechtse complotvrienden?

gravatar

Lilliane Ploumen als Pro-lifer is het soms toch stiekem jammer dat haar moeder destijds geen cruise maakte met een door Lil gesponsorde (destijds) abortusboot. Waar een klein land niet verdervelijk in kan zijn.