Shutterstock / StaceStock

Shutterstock / StaceStock

Leuke kerstkleding die net zo licht ontvlambaar is als jij

Door de lockdown zijn we allemaal wat meer ontvlambaar dan normaal tijdens kerst. Gelukkig kan je nu je gemoedstoestand matchen met je kleding! Waarschuwing: kom niet te dicht in de buurt van mensen met korte lontjes. 

Synthetisch glittergewaad
Licht ontvlambaar is in dit gewaad een understatement. Dit feestelijke fashionitem is gemaakt van polyester lovertjes en een onderrok van lycocell. De ultieme outfit om in te vlammen. Of je geduld in te verliezen. 

Jurk met smokey mouwen 
Wat een iconisch prachtexemplaar is dit! De grote mouwen werken als een soort schoorsteen. Doordat er makkelijk zuurstof bij kan komen knallen de vonken binnen no time je mouw uit. Maak je kerstoufit af met lieslaarzen waarmee je bij brand eventueel via het riool kunt ontsnappen.

Brandbare onesie 
Wil je niets liever niet dat deze kerst de vonk overspringt? Dat zouden we niet aanraden met deze outfit. Hoe verleidelijk het ook is om een polyester onesie aan te trekken, vergeet niet dat hij is bedekt met een laagje wasbenzine. Ga dus met deze outfit niet te dicht bij een vuurkorf, gourmetset of kaasfondue zitten. Wil je toch echt dit pak aan? Houd dan ten alle tijden een paar liter water of brandblussers bij de hand. 

Vlammend pyjamapak 
Dit vlammende pyjamapak is gemaakt van zo’n brandbare stof dat je het kunt vergelijken met baden in een bad ethanol en thinner. Maak je look af met een heerlijk warme peuk in je hand die je gevaarlijk dichtbij de stof houdt. Niks geen saaie kerst voor jou, jij gaat vlammend het nieuwe jaar in. 

Vurige kerst allemaal!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *