Shutterstock / Tomsickova Tatyana

Shutterstock / Tomsickova Tatyana

Kersverse moeder vraagt zich af hoe warme koffie ook alweer smaakt

Je tong branden aan een haverlatte? Cappuccino mét schuim? Een cortado zónder een laagje ijs? Sinds Jill vier maanden geleden moeder is geworden, heeft ze geen idee meer hoe het is om een bak hete koffie op te slobberen.

Steeds als Jill haar nog warme mok liquid black gold wil opdrinken, klinkt er geloei uit de babyfoon. Snel zet Jill haar kopje neer en rent naar het wiegje om de baby te voeden en te verschonen. “Als ik daarmee klaar ben, is het alweer tijd voor het entertainmentprogramma. Voor je het weet sta ik weer een uur te zingen over de maneschijn, Gonnie en Gijsje of met een rammelaar te gooien.” Zuchtend kijkt Jill naar haar koffie die eenzaam op een tafeltje staat. “Tegen de tijd dat ik die mok weer aan mijn mond zet is ‘ie op gletsjertemperatuur.”

Om toch nog iets van cafeïne binnen te krijgen, heeft Jill een uitvinding gedaan: “Ik drink mijn koffie tegenwoordig gewoon koud. IJskoffie noem ik dat. In de zomer ga ik wel weer warme koffie drinken. Dan zet ik mijn ijskoffie gewoon in het raam en verschoon ik luiers tot mijn bakkie pleur vanzelf 25 graden is. Probleem opgelost.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *