Studio Speld / AD / Brabants DagbladStudio Speld / AD / Brabants Dagblad

Studio Speld / AD / Brabants DagbladStudio Speld / AD / Brabants Dagblad

Nieuwste hype in Nederland: de gourmetfiets

Fietsen en gourmetten, de twee pijlers van het Nederlandse bestaan zijn samengesmolten tot dé nieuwste hype deze kerst: de gourmetfiets. Een groep Brabantse uitvinders glundert momenteel vanwege het succes.

“We kwamen op het idee toen we zaten te gourmetten in onze zuipkeet waar geen ramen in zitten”, vertelt Jeroen uit Erp. “Drie vrienden kwamen uiteindelijk niet omdat ze het te ver vonden fietsen, en zelf kreeg ik een hoestaanval door de gourmetwalm en sigarettenrook. Nou, zeventien bier verder heb je een goud idee in handen.” De gourmetfiets werd geboren en al tijdens het eerste proefritje werd de vriendengroep bestookt met aanvragen.

Inmiddels is de gourmetfiets-hype volledig gaande in Nederland. Het is vooral populair onder Nederlanders die alle coronamaatregelen en beperkingen kots- en kotsbeu zijn. De teller van het aantal reserveringen bij Jeroen en zijn vriendengroep staat momenteel op 9,1 miljoen. Daarnaast hebben 2,4 miljoen mensen zelf een gourmetfiets gebouwd. De uitvinding is minder populair bij automobilisten die achter een gourmetfiets rijden. Zij klagen over rook waar geen mistlamp tegenop kan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Om in aanmerking te komen voor orchidectomie of vaginoplastie dien je in het bezit te zijn van een verwijsbrief van je behandelaar (psycholoog, psychiater, seksuoloog, etc.) en meerderjarig te zijn.

gravatar

Oei, zit er wel een warmtepomp achter het diesel aggregaat? Anders kunnen jullie subsidie wel vergeten. Jullie zien er op het eerste gezicht eigenlijk niet woke genoeg uit voor subsidie. Zitten er wel Omvolkiërs bij?

Reageer