Sunsisters Laura en Jetty delen hun liefde voor de kracht van de zon

Bewerking: Studio Speld

Sunsisters Laura en Jetty delen hun liefde voor de kracht van de zon

Sunsisters Laura (39) en Jetty (42) delen al jaren hun liefde voor de kracht van de zon. Ze zijn er heilig van overtuigd dat de zon grote invloed heeft op hun alledaagse leven.

“Tijdens een Aperol Spritzituele reis langs de Costa Brava in 2001, kwam de zon in ons leven”, vertelt Jetty. “Iedere dag merkten we dat de zon meer en meer invloed had op ons dagelijkse patroon, tot we op een gegeven moment ons leven erop gingen inrichten”. Sunsister Laura vult aan: De Inca’s, de Maya’s, de Romeinen, de Germanen, zoveel volkeren leefden met de zon. En nu nog! Ik ging laatst nog buiten lunchen. Dat kon alleen dankzij de stand van de zon.

De zussen zweren dan ook al ruim twintig jaar bij de zonkalender. Jetty legt uit: “Het komt erop neer dat we alle dagen met een volle zon liggen te bakken van 10:00 uur tot 18:00 uur. In de zomer draaien we daarom louter nachtdiensten of vakantiedagen”. In tijden van een wassende of afnemende zon spelen de zussen in op de kracht van een abonnement bij Barbara’s Zonnestudio & Bruin Café.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *