Shutterstock - fizkes

Shutterstock - fizkes

Baas van bijna overspannen Amina biedt nét op tijd gratis mindfulness-middag aan

Het was kantje boord voor Amina. De 35-jarige consultant werkte zich al jarenlang een slag in de rondte en stond op het randje van een hevige burn-out. Toen zij hiervoor aanklopte bij haar baas had hij een geweldige oplossing: hij deed haar een gratis mindfulness-middagje cadeau. “Geweldig, nét op tijd.” 

“Ik merkte al een tijdje dat ik minstens drie keer in de week moest huilen op de wc omdat ik echt even niet meer wist hoe ik al die deadlines moest halen,” zegt Amina. “Toen ook nog m’n collega Marco uitviel en ik al zijn werk over moest nemen, zag ik echt geen licht meer aan het einde van de tunnel. Op dat dieptepunt heb ik mijn baas Marcel gebeld. Gelukkig was hij heel supportive en had hij meteen een praktische oplossing voor handen: morgen mag ik op een drie uur durende mindfulness-cursus. Super fijn.” 

Dat de cursus plaatsvindt terwijl Amina ook een belangrijke deadline heeft voor een klantpresentatie, is een beetje balen. Maar gelukkig heeft ze daar al een oplossing voor: “Ik maak gewoon vanavond laat alvast die powerpointpresentatie af. En dan vier ik het huwelijksjubileum van mijn ouders van dit weekend gewoon wel een andere keer. Volgend jaar ofzo, ik denk dat dat wel moet lukken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *