Shutterstock - GaudiLab

Shutterstock - GaudiLab

Vrouw die altijd al fotograaf wilde worden nu heel goed in filters selecteren

Als kind wilde Vivian niets liever dan fotograaf worden. Dankzij de drie cameralenzen op haar iPhone en haar goede oog voor het selecteren van filters op Instagram is die droom een soort van uitgekomen. 

“Het leek me altijd geweldig om alles te leren over sluitertijd, witbalans en belichtingscompensatie. Maar ja, dan moet je zo’n hele fotografie-opleiding volgen en daar moet je je dan weer jaren voor inzetten enzo”, zegt Vivian. “Gelukkig heb ik me nu gespecialiseerd in Gingham, Clarendon en Lark en heb ik dat helemaal niet meer nodig.” Blij kijkt Vivan naar haar telefoon. “En zo’n fotocamera is ook nog eens super duur. Terwijl je er niet eens mee kan bellen."

Dankzij de filters op haar telefoon is Vivian tegenwoordig niet alleen fotograaf, maar ook reispromotor, marketingmanager, producttester, visagist en topmodel. Volg jij Vivian al?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Janneke en Martine, jullie gezamenlijke schrijfsel is wellicht informatief voor doorgewinterde fotografen. Maar fotografiespullen als ‘Gingham, Clarendon en Lark’ zijn voor lezers die niet zijn ingewijd in de fotografie, onbekende benodigdheden..
Ik adviseer jullie aan om de volgende keer aandacht te besteden aan de voorkennis van de lezers.

Ten tweede verwacht ik na jullie vraag: ‘volg jij Vivian’ zeker haar contactadres.
Zelfs de leeftijd van jullie vriendin ontbreekt.

Ik vind de verwijzing naar haar deskundigen op haar allesweter-web heel aardig. Daarom één ster.

Reageer