Youtube - EenVandaag

Youtube - EenVandaag

Hugo de Jonge vraagt verwonderd aan vrouw wat ‘ergens over wakker liggen’ precies betekent

Demissionair minister Hugo de Jonge heeft zijn vrouw verwonderd gevraagd wat ‘ergens over wakker liggen’ precies betekent. Dat lieten bronnen binnen het gezin weten. De Jonge vroeg het zijn vrouw nadat een journalist hem had gevraagd of hij ‘nooit wakker ligt’ van genomen maatregelen, de bijna 12.000 nieuwe besmettingen van zaterdag en bijvoorbeeld de ‘infame uitspraak “dansen met Janssen”’.

“Het klonk als een soort gezegde, of gevleugelde uitspraak, maar ik heb maar geglimlacht en geknikt want ik snap niet precies wat hij ermee bedoelde”, zei De Jonge. “Ik zou het echt niet weten gewoon.”

Net voor zijn vrouw kon antwoorden draaide De Jonge zich naar verluidt om met de boodschap: “Nou goed, ik ga slapen. Weltrusten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De competitie werkt zo uit dat als ze opgegeven zijn, ze je ineens willen zoenen.
Dit is een typische vrouwencultuur.
Het is vaak gebeurd los ervan dat ze liegen dat ze tegen me opscheppen over hun seksuele ervaring in de veronderstelling dat ze daardoor interessanter zijn, het had een tegenovergesteld effect, ik had daarnaast ook al geen enkel respect meer voor de kerel waarmee ze waren besmet en waarop de rest een variant was. Zo gingen ze hun einde tegemoet.

Reageer
gravatar

Nederlandse vrouwen zijn makkelijk te manipuleren. Als je dat niet doet voelen ze zich verraden, dat is de kern van het socialisme hier.

gravatar

Hun liefde uit competitie is dat ze ervan uitgaan dat ze door een zogenaamde concurrent aantrekkelijker zijn. Verder hebben ze geen enkele eigenwaarde. Bij kerels die van nature een minderwaardigheidscomplex hebben, gaat hier een lichtje branden. Zo worden de regels voor sociale omgang steeds verder aangepast aan de achterbakse slavenmentaliteit uit autoritaire regimes waar ze nog enig karakter moesten voorwenden om geaccepteerd te worden.

gravatar

Beste fotoredacteur, dank je wel voor het veelvuldig tonen van deze lekkere jongeman. Jammer dat hij zijn baardje heeft afgeschoren. Dat maakte hem nog meer seksie dan hij van nature al is.

Reageer
gravatar

Ik had voor opa ook zo’n paar prachtige schoenen gekocht. Ik moest nog heel wat moeite doen om ze te vinden. Opa werd boos en hij wil ze zelfs niet passen. Volgens mij is hij strontjaloers.

gravatar

Hetzelfde niveau als de roddel in dit dorp.
Er zijn al tal van die virussen geweest, ze noemen het misschien Mexicaanse griep terwijl het komt van commerciële Amerikaanse varkensbedrijven. Hetzelfde niveau als de vernietiging van de Amazone een indianenzaak te noemen. Het enige is dat ze nu neutrale namen verzinnen zoals Delta.
De Spaanse griep had ook niets met Spanje te maken.

Wel wil ik ook van die Chinezen af. Maar ze zullen dan weer sneller asiel krijgen.

Reageer
gravatar

Net zoiets als kernafval bij de minst populaire landen dumpen.
Om ervanaf te zijn.

De nieuwe vogelgriep komt er al aan.

gravatar

Kom dan toch naar de kerk!

Vaccineren of testen niet nodig, lekker gezellig zingen, na afloop samen koffie.
En laat u sussen dat De Heere over u waakt.

En als dat niet mag dan pakken we iedereen terug met de 1G-maatregel!
Mag wat kosten.

Reageer
gravatar

Precies Gert-Jan,

God deed niets fout met het scheppen van corona. Het werd immers weer tijd voor de eindtijd.
Maar de verdomde heidenen die tegenmaatregelen uitvonden zijn fout en alle schepselen die zich lieten vaccineren.

Amen

gravatar

Kleuterschool.
Links heeft de oplossing in Engeland, kiesrecht vanaf je 6e.
De debielen worden steeds krankzinniger met hun democratie. Origineel.

Reageer
gravatar

Jij hebt echt een meesterklas Babka koken nodig. Want je leven wordt er niet beter op met al die jeneverglaasjes van jou.