Shutterstock - Prostock-studio

Shutterstock - Prostock-studio

Julia’s ex belt om te vragen hoe het gaat, wat ze aan het doen is en of hij de wond even helemaal moet openscheuren

Nadat Julia (24) vorige maand na een jaar daten onverwachts aan de kant werd gezet, krabbelt ze eindelijk weer een beetje op. Net wanneer ze zich voor het eerst weer heeft opgemaakt om de deur uit te gaan, belt haar ex. Gewoon om te vragen hoe het gaat, wat ze allemaal aan het doen is en of hij de wond weer even helemaal open moet scheuren

“Echt fijn om je stem te horen”, hoort Julia hem na een paar minuten zeggen. Fijn? Ik heb weken op de bank gelegen en overleefd op chips en pepernoten, denkt ze. De huid onder mijn ogen is nog schraal en ik heb me net met moeite voor het eerst weer in een spijkerbroek gehesen. “Ehh ja.. vind ik ook”, stamelt ze. “Misschien kunnen we binnenkort afspreken. Gewoon even leuk bijkletsen hoor, zonder verwachtingen”, zegt haar ex. “Zal ik vanavond anders naar jou komen? Ik ben toch in de buurt, kleine moeite.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“na een jaar daten” -> na een jaar copuleren
“de wond … open … scheuren” -> anus/vagina uitscheuren
“bijkletsen” -> tongen
“in de buurt” -> op de stoep

Beste Aïda, in dit land mag je tegenwoordig jezelf duidelijk uitdrukken. Valse bedeesdheid is niet meer nodig.

Reageer