BearFotos / Shutterstock

Hippe nieuwe blessure: de padel-arm

'Iedereen heeft het'

Je kunt er in de grote steden tegenwoordig bijna niet meer om heen: de allernieuwste blessure ‘padel-arm’. De blessure is over komen waaien uit Spanje en is een combinatie tussen de tennis-arm en de squash-arm. 

“Het leuke aan de padel-arm is dat je het met vier mensen tegelijk kan oplopen”, zegt Tim. Hij heeft al weken last van een padel-arm, en maakt het iedere dinsdagavond een stukje erger. “Mijn fysio kende het eerst nog niet, maar nu heeft ook hij een padel-arm. Het is aanstekelijk!”

Wil je ook weten of je een padel-arm hebt? Of heb je een andere klacht? Bij Just – de #1 in zorgapps – krijg je met App de Fysio makkelijk een online behandeling van een fysiotherapeut. Waar en wanneer jij wilt. Just wat je nodig hebt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *