NPO / Shutterstock

NPO / Shutterstock

Pino uit Sesamstraat gevaccineerd, Grover demonstreert met galg

Nadat Pino in de Verenigde Staten op Twitter liet weten zich te hebben laten vaccineren, is veel ophef ontstaan. In de nieuwste aflevering van Sesamstraat draagt Grover nu een jodenster en demonstreer
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fãkë Nēws: Pino woont niet in Amerika maar in de Wielenpolle. Mijn Friese bron kan dit bevestigen. Wie die bron wilt, moet het mij laten weten. Dan krijg je zijn fax en biepernummer.

Reageer
gravatar

Ik verdenk Bert er wel van dat hij als verklikker voor de overheid werkt. Eens kijken wat ik met een tros bananen kan uitrichten op die verrader.

Reageer
gravatar

★★★★★

Matthijs van Rumpt is veel jonger dan ik dacht. Hij kent namelijk alle Sesamstraatsterren. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft een heel aardig verhaaltje verzonnen, dat waarschijnlijk door zijn mama of papa is getypt en ingezonden.

Beste vent, tante Sonja geeft jou vijf sterren. Daarmee je kunt pronken in groep 1 of zit je al in groep 2?

Reageer
gravatar

Intelligente kerel die republikeinse Grover. Veel slimmer dan die domme democraat Pino. Bovendien is Grover net als ik lid van de QAnon-club en vreselijk bang voor injecties. Geprikt worden door een dunne naald, Gruwelijk, ik moet er niet aandenken.

Wanneer komt Grover op de Nederlandse televisie zijn goede boodschap uitdragen?

Reageer
gravatar

Pino uit Sesamstraat onder vuur vanwege vaccinatie

Bron: NOS-nieuws, 8 november 2021, 8 uur

De Texaanse senator Ted Cruz heeft samen met andere bekende conservatieven hard uitgehaald naar Big Bird, de Amerikaanse versie van Pino uit Sesamstraat. Hij beschuldigt de grote gele vogel van “overheidspropaganda voor 5-jarigen”, nadat het Sesamstraat-personage op Twitter en bij CNN had gezegd dat hij zich had laten vaccineren tegen het coronavirus.

“Ik heb het vaccin tegen covid-19 gekregen! Mijn vleugel doet een beetje zeer, maar dit geeft mijn lichaam wel extra bescherming, die mijzelf en anderen gezond houdt”, schrijft Big Bird op Twitter. De opmerkingen van de Amerikaanse Pino, die officieel al sinds 1969 6 jaar oud is, vallen samen met de goedkeuring in de VS voor het gebruik van het Pfizer-vaccin bij kinderen tussen de 5 en 11 jaar.