Rutte heeft nachtje doorgehaald om nog wat maatregelen te bedenken

Rutte heeft nachtje doorgehaald om nog wat maatregelen te bedenken

Rutte heeft nachtje doorgehaald om nog wat maatregelen te bedenken

‘Beetje laat begonnen maar denk net aan voldoende’

Mark Rutte heeft vannacht een nachtje doorgehaald om nog snel even wat maatregelen te bedenken. Reden hiervoor was dat de demissionair premier afgelopen dagen eerst in Rome was en vervolgens ook nog in Glasgow. “Maar het is denk net aan wel voldoende.”

Rutte vanaf achter een stapel lege blikjes Red Bull: “Het is na anderhalf jaar steeds moeilijker om nog goede maatregelen te bedenken dus ja ik stel het steeds vaker uit tot het laatste moment. Maar ach vorige keer kwam het ook wel goed. En anders over twee weken nog herkansing.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Dit keer maatregelen waarvan we weten dat ze werken, de cijfers gaan snel omhoog dus we moeten nu ingrijpen: verplicht testen, verplicht thuiswerken, afstand houden…”
“Rutte ze moeten nu af zijn”
“Dan die van 2 maanden geleden maar weer gebruiken”

Reageer
gravatar

Van de week werd me verteld dat ze géén spijt zullen krijgen, ze zullen er enkel niet meer ‘bij kunnen’. Ergens is dat logisch want ze konden er nooit bij dat ze er niet bij konden. Dat is de kern van de onwetendheid die voortdurend zoekt naar bevestiging waaromheen een complimentencultuur van pulp is ontstaan met de bedoeling de wereld en de mensheid voorgoed te vernietigen, de pulp die niet meer bewust te behandelen is omdat ze alomtegenwoordig is en daarom in het lichaam verder woekert, dat is de zelfmoord van dit ras, dat woord mag al niet meer bestaan.
Lijden is een frictie tussen verschillende energieën, een klein percentage daarvan leidt tot zoeken naar iets hogers, de rest blijft omlaag zoeken, en net zoals ze die kut steeds wetenschappelijker geanalyseerd hebben is het gesteld met het hele bestaan; de vrouwen zoeken derhalve naar democratische seks en eenmaal daarop uitgekeken om zo hard mogelijk genomen te worden.
De botheid lijdt minder onder sensitiviteit dan andersom lijkt het, was dat maar waar. De botheid zoekt de waarheid onbewust steeds meer in het fysieke, en krijgt het daar ook zonder het goed te beseffen, geestelijk lijden bestaat voor hen niet want de geest is te onontwikkeld. Toch bestaat er ook voor deze mensen een soort continuïteit na de dood waar het bestaan wordt samengevat naar het hoogste nut. Zo wordt de botheid gecompenseerd die de wet was tijdens het leven, hier bestaat immers des te meer de gevoeligheid die in het fysieke bestaan werd uitgebannen.

Reageer
gravatar

Mensen hebben de neiging zichzelf te zien als een solide entiteit, die ze hun lichaam noemen.
Echter dat lichaam is bijna 100 procent uitwisseling met alles daarbuiten, op puur stoffelijk niveau.
Het isolement dat ze zichzelf zo fysiek opdringen is de oorzaak dat de doorstroming daarin gehinderd wordt, en dat is wederom de oorzaak van tal van problemen die we aanduiden als onze ziekten, die juist de afhankelijkheid in onze onafhankelijkheid betekenen. U ziet het al, de onafhankelijkheid is taalkundig al een ontkenning van het meer primaire begrip afhankelijkheid dat daaraan vooraf gaat. Ons eigenbelang kunnen we daarom ook anders bezien.
Daarnaast, maar laat ik niet mystiek worden, speelt het persoonlijke aurische ei een rol. Dat is even moeilijk uit te leggen als de eigenwaarde die als antwoord op een complex aantal factoren is gegroeid, en die een standaard reflectie op de buitenwereld van zichzelf zoekt waarin het steeds selecteert. Hierin bestaat vaak weinig oorspronkelijkheid.

gravatar

Oh oh oh. Die speciaalbiertjes hebben weer flink toegeslagen bij jou! Stop daarmee nu, ik bel een taxi voor je!

gravatar

Nog nooit is een Turing test zo jammerlijk gefaald. Zelfs voor een speld-reaguurder is dit wartaal. Heb je die bot op twitter laten oefenen of zo?

gravatar

Treffend! Alle oude maatregelen blijven liggen en er worden wat nieuwe maatregelen verzonnen. Die werken natuurlijk niet: die QR is niet zaligmakend, maar daar mag je wel met 1000 man op een hoop gaan staan. Wederom een zwarte dag voor de vrijheid. Met vooraankondiging van meer inbreuk (‘het is jullie eigen schuld’ )

Reageer
gravatar

Misschien iets met ‘intelligent’ en ‘booster’ erin. Dat klinkt supergoed maar is eigenlijk gewoon kut Hahahahahaha. Dus een Boosterlockdown en een intelligente prik.

Reageer