Studio Speld

Vriendengroep verwijdert bijna jarige Lars uit groepsapp zodat ze over een cadeau voor hem kunnen praten

’Anders moeten we weer helemaal een ‘Cadeau Lars’ groep aanmaken’

Wie komt er allemaal op mijn verjaardag vrijdag?’ vraagt de bijna jarige Lars in de groepsapp met zijn vrienden. ‘Ik’, antwoordt Simon. ‘Ik’, antwoordt Patrick. En ook Max, Pieter, Peter, Dylan en Sander steken een virtueel handje op. ‘Wil jij dan even een paar dagen niet in de groepsapp kijken?’ appt Patrick. ’Anders moeten we weer helemaal een ‘Cadeau Lars’ groep aanmaken.

Dit maakt Lars natuurlijk wel nieuwsgierig. ‘Zijn jullie iets van plan dan?’ appt hij met een oogjes emoticon. ‘Ja, je bent toch jarig’, appt Patrick. ‘Meestal weten we niets en stuurt Pieter de avond er voor hoeveel we nog moeten overmaken voor die fles whiskey.’ ‘Maar het is dan dus fijn als je dat nog niet weet’, vult Sander hem aan.

‘Ik weet niet of ik een paar hele dagen niet op Whatsapp kan kijken’, appt Lars. ‘En ik hou trouwens niet van whiskey’, vult hij aan. ’Ik zei toch dat ‘ie niet van whiskey houdt’, appt Peter. ’Wat wil ‘ie dan?’ appt Max. ‘Hij wil nooit wat’, appt Dylan. ‘Pieter weet jij iets?’ Pieter stuurt een sticker van Martien Meijland die een fles wijn als cadeau suggereert. ‘Jongens ik kan dit dus nog lezen hè’, appt Lars. Het blijft even stil in de groepsapp. ‘Oké weet je wat, ik kijk wel even een pa..’ wil Lars appen, maar het is al te laat. Lars is uit de groep verwijderd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Concordia.
Verraad bestaat altijd overal. Ik schenk al mijn vertrouwen en spendeerde hier zoveel energie aan omdat de tijden cruciaal zijn en ze van zichzelf de energie niet hebben, noch het vertrouwen. Steeds opnieuw zoeken ze naar een probleempje en versterken ze daarmee echter opnieuw hun achterdocht zodat je je altijd moet verdedigen. Dan hebben ze weer even gewonnen. Humor is het laagste aspect van liefde die ze enkel kennen zoals ze een pilletje of spuitje hebben ontdekt voor hun ziekte. En ze worden nog stoer ook. De stilstand in hun ontwikkeling is de sfeer waar de krachten van het kwaad gebruik van maken, terwijl ze voor de veiligheid de toekomst van hun kinderen voorgoed verwoesten om iemand daarvan de schuld te kunnen geven en gelijk te hebben.
Ze leven van hun dode moeder.

Reageer
gravatar

Het beste cadeau dat ze de bijna jarige Lars kunnen geven is hem niet weer op te nemen in de groep.
Dat scheelt een hoop geouwehoer en heeft Lars meer tijd over voor de dingen die echt belangrijk zijn, zoals het bingewatchen van de SF-serie Foundation.

Reageer