Shutterstock - gpointstudio, Faiz Zaki

Shutterstock - gpointstudio, Faiz Zaki

Tom gaat dit jaar met Halloween verkleed als fantasieloosheid

“Raad eens wie ik ben??”, zegt Tom. Hij heeft een rood pak aan met een masker met een vierkant symbooltje. “Fantasieloosheid”, zeggen zijn vrienden in koor. “JA!”

“Dit doet Tom elke keer”, zegt beste vriend Ruben. “Vorig jaar ging hij verkleed als verkleed als het coronavirus maar noemde hij zijn kostuum ‘gebrek aan fantasie’. Het jaar daarvoor verkleedde hij zich als the Joker en noemde hij het ‘wat iedereen doet’ en in 2018 trok hij een Fortnite-pakje aan. Of zijn zijn eigen woorden ‘conformisme’.”

“Ik hoor jullie denken, oh daar is weer iemand die verkleed is als Squid Game”, roept Tom vanachter zijn irritante masker. “Maar ik snap niet waar jullie dat vandaan halen? Ik ben niet verkleed als Squid Game? Dit is fantasieloosheid! Annemaria! Geintje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weet je wat pas echt fantasieloos is?
Het klakkeloos overnemen van buitenlandse feesten die geen enkele relatie hebben met onze NEDERLANDSE cultuur.
Dat is pas fantasieloos!
Is men te lui om zelf nieuwe tradities te bedenken? Of om oude, lang vergeten NEDERLANDSCHE tradities een nieuw leven in te blazen?

Reageer
gravatar

De Speld slaat als nieuwsbulletin een grote flater. In plaats van het belangrijkste nieuws van vandaag je publiceren weet de redactie niet meer te brengen dan vier bespottelijke berichten, waar niemand op zit te wachten. Foei!

Neem een voorbeeld aan Nieuwspaal die er vandaag wel bij was in Glasgow!

Reageer