Diversen / Shutterstock

Diversen / Shutterstock

Spelersbus Feyenoord wacht hooligans op om verhaal te halen

Enkele hooligans zijn vandaag opgewacht door de spelersbus van Feyenoord. Woedende spelers vernielden auto’s en bestormden huizen van supporters die door de spelers verantwoordelijk worden gehouden voor onder andere het opstappen van technisch directeur Mark Koevermans, het mislopen van grote investeringen en het tegenhouden van plannen voor Feyenoord City.

Al toeterend reedt de bus door Rotterdam-Zuid, verklaarden ooggetuigen. Een woedende spelersgroep stak al leuzen-scanderend hun hoofd uit het raam. “Jullie maken de club kapot!”, riep Bryan Linssen terwijl hij twee bengaalse fakkels aanstak. “Werken voor je kankerseizoenskaart!”

De bus hield vervolgens stil voor een rijtjeswoning in Oud-Charlois. "Kom uit die auto dan, lafbek!" zou Mark Diemers geschreeuwd hebben terwijl hij een baksteen tegen een Opel Corsa mikte. Ook Cyriel Dessers was buiten zinnen. Hij probeerde woedend een kliko omver te trappen, maar hij miste.

Hooligan Dylan P. was de eerste die voorzichtig achter de deur van zijn woning tevoorschijn kwam toen het grootste deel van de selectie een beetje was uitgeraasd: “Jullie hebben gelijk, het terugtrekken van de investeerders was niet het resultaat waar we op gehoopt hadden. We zijn inderdaad een schande voor de club en voor de rest van het legioen.”

In een gezamenlijke verklaring hebben de hooligans aangegeven begrip te hebben voor de zorgen van de spelersgroep, maar dat ze de gebeurtenissen ook als zeer beangstigend hebben ervaren. “Zoals Alireza tekeer ging met zijn hakbijl en hoe Malacia in onze brievenbus stond te pissen, die beelden vergeet je gewoon nooit meer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *