Shutterstock - Nancy Beijersbergen / NOS

Shutterstock - Nancy Beijersbergen / NOS

RTL biedt excuses aan voor uitspraken Humberto

RTL heeft spijt van de uitzending van Humberto van gisteravond. “Humberto heeft in de uitzending een grens overschreden door zich kritisch uit te spreken over de racistische en homofobe uitspraken van Baudet. Het spijt ons dat de kijker hiermee werd geconfronteerd.”

“Ondanks herhaalde verzoeken van de redactie weigerde Tan inzicht te geven in de tekst die hij aan het begin van de uitzending zou uitspreken, de redactie had daarop in moeten grijpen.” schrijft RTL in een verklaring. Na afloop van de uitzending heeft Eva Jinek Baudet nog gebeld om namens RTL excuses aan te bieden.

Tan kan zich niet vinden in de kritiek op het optreden in zijn eigen talkshow: “Ik wil als presentator volledig vrij kunnen zijn in wat ik zeg en waardeer het enorm dat ik die vrijheid krijg. Ik hoop dat de opwinding nu weer kan gaan over het superieure slachtofferschap van Baudet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen proberen zich te verschuilen in seks of zich ermee tegen het innerlijke leven te verzetten voor vrijheid, terwijl ze niet weten dat ze daar des te meer door externe factoren worden bepaald. De reden dat de maan evolutie werd beëindigd ten gevolge van een seksuele mislukking en op aarde overgedaan moest worden is de bron van alle problemen van de mensheid die eerder op de maan bestond. Dit is esoterie. Dit is bekend in de Nederlandse literatuur en de samenleving die al op het spoor van regressie was. Toen de tegenpool werd gecreëerd, werd een anti-mens gecreëerd door een te snelle ontwikkeling. In dit opzicht faalt de mensheid opnieuw. Al verschillende keren was de aarde tijdens ons leven bijna verloren, en de leidende Broederschap bereidde zich voor om haar te verlaten, een ontsnapping die de normale mens niet heeft die het met de brokstukken verder zal moeten doen. Ik zeg dit met een actuele reden. Hun onsterfelijkheid betekent hier ook niet veel tegen de wil van de mensheid.

Reageer
gravatar

Terecht dat RTL excuus aanbiedt voor de uitspraken van meneer Tan. Het slachtofferschap van Baudet is immers door Humberto onvoldoende onderbouwd. Er zijn immers nog talloze redenen om Thierry te krenken, die ongenoemd zijn gebleven.

Reageer