Shutterstock / Studio Speld

Shutterstock / Studio Speld

Man in strak wielrenbroekje wil graag dat jij naar die latex bobbel staart

Een 29-jarige man die vandaag in Utrecht rondloopt in een strak sportbroekje, wil graag dat iedereen naar zijn zak staart. Volgens kenners verklapte de naadloze afwerking de man zijn agenda: “Zo’n broek laat weinig aan de verbeelding over, dan wil je maar één ding”, aldus een beduusde voorbijganger.

Ook Alisa (30) werd met de zaak geconfronteerd. “Ik wandelde door het park, maar daar weet ik eigenlijk niet zoveel meer van. Het enige wat ik me kan herinneren zijn contouren. Heel veel contouren.”

De man, die verder anoniem wenst te blijven, bevestigt alle beweringen: “Met deze broek wil ik eigenlijk zeggen: ‘Dames, kijk maar eens goed’. Het is zonde als alleen ik het kan zien, dus vind ik het fijn dat ik mijn zaakje op deze manier met iedereen kan delen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *