NOS Jeugdjournaal / YouTube

NOS Jeugdjournaal / YouTube

Walrus krijgt naam Seawert om mensen uit de buurt te houden

De walrus die op verschillende plaatsen in Noord-Nederland is verschenen krijgt de naam Seawert. Het Zeehondencentrum Pieterburen denkt dat mensen daardoor bij het dier uit de buurt zullen blijven.

"Met deze naam verwachten we de walrus compleet te isoleren", legt Sander van Dijk van het Zeehondencentrum uit. "Het moet echt een walrus non grata worden, want het is belangrijk voor het dier om met rust gelaten te worden."

Deskundigen wijzen erop dat er juist ook ramptoeristen op Seawert kunnen afkomen. Bovendien is de walrus een vrouwtje. Van Dijk: "Dan noemen we haar Seawertje Blok en zeggen we dat ze voor of tegen Zwarte Piet is zodat Friezen hier de snelweg blokkeren. Blijf gewoon weg oké."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Binnenkort GROTE onthullingen in de NUPI-papers!!! Jullie zullen geschokt zijn over de inhoud!!! Over enkele dagen maak ik de eerste documenten uit de NUPI-papers openbaar! Hier en in de nieuwe Okki!!!

Reageer
gravatar

Erno-NL is eigenlijk een Duitser die de Nederlandse taal niet goed machtig is en dat zelf niet in de gaten heeft.
Kortom, Erno-NL heeft geen flauw idee.

gravatar

Gelukkig zullen dankzij de eerste onthullingen uit de NUPI-papers de Belgentrollen op deze website direct verdwijnen. Sterker nog: vanwege de goede mensenrechten zal Quatter Belgïë volledig overnemen, waardoor er eindelijk rust is op het Nederlandse interweb. Hoe dat kan? Over een paar dagen de eerste GROTE onthullingen uit de NUPI-papers!

gravatar

Wij hebben zojuist een stichting opgericht waar het ministerie met kwantumkorting WALRUSSENVOER kan kopen!

We verwachten een enorme toevloed van asielwalrussen.
De zee is kalm hè.

Alles zonder winstoogmerk, uiteraard!

Reageer