Shutterstock / insta_photos

Shutterstock / insta_photos

Vrouw manifesteert berichten over manifesteren

Julia heeft de smaak te pakken. Sinds ze heeft gelezen dat manifesteren de sleutel is naar alles hebben wat je wil, doet ze niet anders. Ze volgt influencers met cursussen manifesteren, leest er boeken over en mediteert erop. Met succes: “Ik zie ineens elke dag posts over manifesteren op mijn tijdlijn.”

“Het werkt gewoon echt. Op Facebook, Instagram, ik zie eigenlijk bijna niets anders meer”, vertelt Julia terwijl ze op haar feed een post over een gemanifesteerd huis liket. “Ik ben er ook anders door gaan praten. “Dat is key om dit brakke studiootje ooit te kunnen verlaten. Want je woorden en gedachten hebben een vibratie en je ontvangt uiteindelijk precies wat er met je zoekopdrachten resoneert. Zo mooi is dat. Manifesteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *