Wikimedia Commons / CC0 Unknown author

Wikimedia Commons / CC0 Unknown author

Ministers twijfelen of ze wel naar ministerraad gaan: ‘Ken daar helemaal niemand’

Vanmiddag is er weer een ministerraad, maar veel ministers twijfelen nog of ze wel zullen gaan. “Ik ken daar helemaal niemand”, zegt demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra.

“Ik moet nog een beetje zin maken eerlijk gezegd”, zegt Hoekstra. “Er stonden bijna geen bekende namen op ‘aanwezig’. Ben Knapen zag ik staan, Henk Kamp, Tom de Bruijn, Barbara Visser. Nooit van gehoord. Ik denk dat ik dan liever thuis blijf.”

Ook demissionair minister Ollongren twijfelt. “Vroeger was het nog wel leuk, toen had ik nog wel wat aanspraak. Maar nu niet meer. Ik zie mezelf alweer in een hoekje staan met een drankje in mijn hand, terwijl ik voor de vierde keer in één minuut mijn Insta ververs. Ik heb even niet zo’n zin in dat ongemak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het scheelt dat ik van het werkschuwe D66 ben. Lekker vaak ziek enzo. Eigenlijk interesseert dat hele besturen me geen reet. Ik vind het salaris belangrijker.

Reageer
gravatar

★★★★★

Heel goed gevonden door Thom.

Hij krijgt hiervoor het maximale aantal sterren. Ik heb Máxima (bekend van een Ziekenhuis en een stuk kanaal) gevraagd om ze uit te reiken. Ze vraagt echter een groot bedrag dat ik niet kan betalen.

Reageer